Jelenlegi hely

Gyógyszerkémiai szakirányú továbbképzés

Felhívás

                A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Vegyészmérnöki és Biomérnöki Karának Szerves Kémiai és  Technológia Tanszéke 2017 február végén újraindítja a MAB által akkreditált, újólag megszervezett

Gyógyszerkémiai szakirányú továbbképzési szakot.

 A képzésen egyetemi szintű vegyészmérnök, gyógyszervegyészmérnök, biomérnök, környezetmérnök, vegyész, biológus, kémiatanár, biológiatanár, orvos, gyógyszerész és állatorvos végzettséggel rendelkezők vehetnek részt. A posztgraduális, 4 féléves képzés másoddiplomát ad, és 2019 márciusában diplomamunka védéssel, illetve  záróvizsgával zárul.  A képzés 2017 február végétől 12 alkalommal, heti egy teljes munkanapot vesz igénybe ezt követő vizsgaidőszakkal.

Felvilágosítás és előzetes jelentkezés Dr. Kádas István c. egyetemi docensnél, a tanfolyam kapcsolattartójánál (BME Szerves Kémia és Technológia Tanszék, 1111 Budapest, Budafoki út 8, 463-3695, ikadas@mail.bme.hu).

Végleges jelentkezéshez szükséges még  szakmai önéletrajz és oklevélmásolat benyújtása. A képzés térítéses. A félévenkénti tandíj előreláthatólag 350.000 Ft, amely nagyobb számú jelentkező esetén csökkenhet. A tandíjat a munkáltató tanulmányi szerződés kötése mellett részlegesen vagy teljes egészében átvállalhatja.

Jelenkezési határidő: 2017. február 20.

Dr. Keglevich György
tanszékvezető egyetemi tanár
BME Szerves Kémia és Technológia Tanszék
1111 Buapest, Budafoki út 8.
463-1111/5883 mellék
gkeglevich@mail.bme.hu